Comunitatea Calivita

Valorile ascunse ale share marketing

De la bun inceput, mai exact in timpul primelor prezentari, potentialii colaboratori vad de cele mai multe ori ca oportunitatea de afaceri CaliVita este extraordinara si cei implicati in acest business au un mod de gandire diferit de restul. Care poate fi motivul? De ce merita sa examinam cu mai multa atentie oportunitatea de afaceri pusa la dispozitie de CaliVita? Ce tip de valori ne ofera, in afara de posibilitatea de a face bani? Daca vrei sa controlezi modul in care ti se modeleaza viitorul, share marketingul iti vine in ajutor cu un sistem de business deja structurat.

Oportunitate de afaceri

In ceea ce priveste veniturile suplimentare, inseamna ca poti construi, cu un job part-time, un sistem care iti permite sa utilizezi cele 24 de ore ale zilei mai eficient. Cum asa? Fiindca lucrezi intr-un grup in care activitatea celorlalti iti influenteaza pozitiv rezultatele personale. Asa ca venitul pe care il poti obtine nu va fi limitat.

Dar exista foarte multi oameni in share marketing pe care nu ii motiveaza doar venitul suplimentar. Ce poate fi mai valoros in acest sistem decat ocazia de a castiga un ban in plus?

CaliVita le ofera partenerilor sai o educatie de afaceri care le poate schimba vietile. Evenimentele de business, trainingurile, consultatiile personale ii lanseaza pe partenerii dispusi sa invete pe o cale de dezvoltare ce are un efect pozitiv asupra intregii lor vieti. Astfel, increderea in sine a multora dintre ei creste, iar o incredere in sine ridicata iti poate schimba viata din temelii.

Acesti parteneri isi pot dezvolta competente de leadership care ii pot ajuta in multe alte domenii ale vietii. Multi constructori de retea sunt de parere ca share marketingul este cel mai bun training de educatie in afaceri si competente de leadership. Pe viitor, share marketingul poate crea numeroase oportunitati si deschide multe usi pentru care acest tip de cunostinte este esential. Unele persoane sunt de parere ca aceasta este adevarata scoala de afaceri a vietii fiindca inveti multe materii importante, cum ar fi: atitudinea necesara pentru succes, comunicare, relatii interumane, cum sa depasesti teama de respingere, stabilirea obiectivelor etc.

Mai mult, nu trebuie sa renunti la visurile tale, fiindca share marketingul te poate ajuta sa le transformi in realitate.

Nu renunta la visurile tale!

Daca ai visuri si iti doresti sa ii ajuti si pe ceilalti sa isi indeplineasca visurile, atunci aceasta oportunitate de afaceri este perfecta pentru tine. Incepe-o ca pe un job part-time si ajuta-i si pe colegii tai sa isi dezvolte propriul lor job part-time. CaliVita si liderii sai, care ii sprijina pe ceilalti sa isi transforme visurile in realitate, reprezinta o valoare pentru care merita sa muncesti.

Nu uita: „In viata poti avea tot ce vrei doar daca ii ajuti si pe ceilalti sa obtina ce isi doresc.” – Zig Ziglar.

E nevoie de timp ca sa obtii si sa te bucuri de cele mentionate mai inainte. Poate va dura chiar cativa ani de zile de munca planificata cu atentie si disciplina. 

Dar eforturile vor da roade! Incepe chiar astazi! Cu cat incepi mai repede, cu atat mai repede iti vei atinge scopul!

Lectura recomandata: Robert T. Kiyosaki: Scoala de afaceri. Pentru oamenii carora le place sa ii ajute pe altii