Termeni si Conditii

Bine ati venit pe site-ul www.caliblog.ro

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare mentionate in aceasta pagina. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si terte parti cu privire la utilizarea site-ului sunt inlocuite prin prevederile prezentului document. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti aceasta platforma.

Prin continuarea utilizarii serviciilor si produselor oferite de site-ul www.caliblog.ro confirmati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare mai jos mentionati.

TERMENI GENERALI

a. Site-ul www.caliblog.ro, este proprietatea SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si SC CALIFORNIA FITESS ROMANIA S.R.L. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

b. www.caliblog.ro poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

c. Continuarea utilizarii site-ului presupune acordul dumneavoastra tacit si acordul in intregime cu Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor www.caliblog.ro

d. www.caliblog.ro poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul. www.caliblog.ro poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, www.caliblog.ro poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

e. www.caliblog.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia. www.caliblog.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de www.caliblog.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea utilizatorului in persoana de catre un medic specialist.

www.caliblog.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor. Informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ, suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui site este acela de a va furniza informatii generale despre sanatate. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul www.caliblog.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate.

Articolele publicate prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat utilizatorului in persoana de un medic specialist. www.caliblog.ro si firma SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin www.caliblog.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Informatiile despre terapii complementare, naturiste, produse sau proceduri medicale care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale recomandate de medic, ci reprezinta simple informatii de actualitate in momentul publicarii lor. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” fara garantii de nici un fel. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc.

f. Toata informatia prezentata pe site este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

1. CONTINUTUL

a. Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite continut) sunt protejate de dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind protectia desenelor si modelelor. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

b. Site-ul si Continutul sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre www.caliblog.ro.

c. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil ai scris al www.caliblog.ro

d. www.caliblog.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

e. In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site de echipa redactionala sau de oricine altcineva incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis la adresa publicata in sectiunea Contact a site-ului sau pe adresa de e-mail info@calivita.ro

f. Va informam ca SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectua in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul, la actionarea in judecata a celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.

2. DREPTURILE DE AUTOR

a. Toate drepturile rezervate. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L acorda permisiunea de a utiliza site-ul www.caliblog.ro in urmatoarele conditii:

b. Sunt interzise copierea, modificarea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, autorizarea, acordarea de licenţa de folosire, crearea de lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul publicat de catre SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L pe acest site, materialele protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.caliblog.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

c. Este interzis sa folositi site-ul www.caliblog.ro pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintător, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspunderea civila, sau ar incalca in alt mod legea. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului www.caliblog.ro.

d. Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site prin framing cu exceptia existentei unui acord scris din partea SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.

e. Este interzis sa utilizati site-ul www.caliblog.ro in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L.

f. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati si mentionati in aceasta pagina de catre SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L, cu exceptia unui acord, valabil si recunoscut de ambele parti, utilizator si SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L.

g. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L aproba preluarea fara cost a materialelor de presa purtatoare de drepturi de proprietate intelectuala, doar in limita a 250 de semne, spatiile si URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate in considerare in numerotarea semnelor, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de «revista a presei» sustinut de paginile de internet in cauza.

In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L.

Sursa www.caliblog.ro va fi citata, cu link catre site, in primul paragraf . La sfarsitul ultimului paragraf al stirii si in cadrul acestuia se va preciza “Integral pe www.caliblog.ro.” (sau o formula echivalenta, practicata de site-urile in cauza), aceasta formula avand link in www.caliblog.ro

De asemenea, la sfarsitul stirii, dupa ultimul paragraf si in afara acestuia (sau la inceputul stirii, in functie de layout-urile site-urilor in cauza), se va preciza in mod vizibil: “SURSA: www.caliblog.ro”, cu link catre site-ul www.caliblog.ro

Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreati de catre SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si in conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din Romania.

h. www.caliblog.ro, logo-ul “CALIBLOG” si oricare derivatie a logo-ului aprobat si validat de catre SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si www.caliblog.ro sunt proprietatea SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L, niciuna dintre ele neputand fi utilizata fara acordul scris al SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L, indiferent de mediul in care se doreste utilizarea lui.

3. RASPUNDERI

a. Prin utilizarea site-ului www.caliblog.ro dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.caliblog.ro in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea continutului. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continului sau. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

b. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L prin site-ul www.caliblog.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia www.caliblog.ro ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

c. Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre www.caliblog.ro a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii, Continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorinţele dumneavoastra. Intr-un astfel de caz, raspunderea www.caliblog.ro nu poate fi retinuta.

4. TRANSMITEREA DE INFORMATII CATRE WWW.CALIBLOG.RO

a. Prin transmiterea de informatii catre SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si oricare alta societate afiliata cu SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si catre www.caliblog.ro se intelege funizarea de catre dumneavoastra a unor materiale, incluzand, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video si comentarii.

b. Transmiterea de informatii catre SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si oricare alta societate afiliata cu SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si catre www.caliblog.ro echivaleaza cu acceptul acordat catre www.caliblog.ro si societatilor afiliate (colectiv incadrate drept www.caliblog.ro) ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, in orice mod si cu orice titlu, in orice mediu existent ori descoperit in viitor, aceste informatii.

c. Totodata, prin transmiterea de informatii catre www.caliblog.ro, se prezuma acordul dumneavoastra privind despagubirea www.caliblog.ro si/sau a tertilor ca urmare a existentei/nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. www.caliblog.ro nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii.

d. www.caliblog.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de alte persoane decat cele care au un contract semnat cu institutia. Ne disociem de mesajele cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent publicate pe site de utilizatori in sectiunea de comentarii.

5. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA INREGISTRARE

a. Accesul la continutul online al site-ului www.caliblog.ro este liber.

6. COOKIES

a. Site-ul www.caliblog.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile reprezinta date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor. De exemplu, prin folosirea  unui cookie de pe browserul care acceseaza site-ul www.caliblog.ro pentru care va fi suficient ca utilizatorul sa-si dea acceptul pe site doar o singura data, se vor retine preferintele utilizatorului (exemplu: folosirea variante de desktop a site-ului versus varianta de mobil). Daca utilizatorul refuza un cookie, poate sa utilizeze in continuare site-ul www.caliblog.ro. Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor utilizatorilor nostri, pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care isi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.

7. PARTAJAREA ARTICOLELOR

a. Daca utilizatorul doreste sa utilizeze serviciul nostru de partajare informandu-si un contact in legatura cu site-ul sau newsletterul nostru, SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L nu va cere adresa de e-mail a destinatarului si nici cea a expeditorului. www.caliblog.ro nu stocheaza aceasta informatie intrucat actiunea se petrece in cadrul aplicatiei de e-mail a expeditorului, SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L neavand acces la conturile dumneavoastra de corespondenta indiferent de natura lor.

8. OPTIUNEA DE DEZABONARE

a. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.caliblog.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea la newsletter se poate face prin intermediul link-ului din subsolul newsletterului.

9. SECURITATE

a. SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online. Formularele de abonare la newsletter-ul www.caliblog.ro necesita introducerea unor date personale (de exemplu, adresa de email), care vor fi protejate. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidenţiale. Doar angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale (de exemplu, reprezentantii serviciu clienti) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat.

10. RASPUNDERE. DESPAGUBIRI

a. Continutul acestui site, inclusiv stirile, cotatiile, datele si alte informatii, este furnizat de www.caliblog.ro si de catre furnizorii sai de continut. Acest site furnizeaza instrumente de informare, insa nu ofera niciun fel de sfat si nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investiţii sau produse.

b. www.caliblog.ro nu cere clientilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat catre www.caliblog.ro prin intermediul adresei de e-mail info@calivita.ro

c. www.caliblog.ro si furnizorii sai de continut nu raspund pentru erorile, impreciziile sau intarzierile in furnizarea continutului oferit de SITE si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut. www.caliblog.ro isi declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. Desi www.caliblog.ro face toate eforturile pentru a obtine informatii de incredere de la furnizorii sai externi, nu garanteaza acuratetea informatiilor furnizate de acestia. www.caliblog.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. 

In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe S.C. CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru cazul fortuit, SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile fortuite includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

d. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
Pentru cazul fortuit, SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile fortuite includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L  – in reorganizare si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului www.caliblog.ro sau orice alt aspect relationat Serviciului www.caliblog.ro

e. Fiecare utilizator al SITE-ului www.caliblog.ro este de acord ca, la cererea SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L, sa exonereze de raspundere SC CALIFORNIA FITNESS ROMANIA S.R.L pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare, si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor din prezentul document.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

f. www.caliblog.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe site.

11. ACTUALIZARE

a. Acesti TERMENI SI CONDITII sunt actualizate de cate ori este nevoie. Modificarile se vor reflecta in tipul de informatii publicate sau transmite de catre www.caliblog.ro.Va rugam sa cititi periodic aceste conditii, pentru a fi la curent cu ce informatii colecteaza, foloseste si transmite www.caliblog.ro

Cea mai recenta actualizare a acestor Termeni si Conditii de Utilizare a avut loc la data de 01.12.2020