Comunitatea Calivita

Superputerea ta de a ajuta oamenii

Sanatatea noastra este pe primul loc. Cand noi ne simtim bine, ii putem ajuta si pe cei dragi si sa fim alaturi de ei. Avem aceasta putere de a face bine si de a le oferi oamenilor informatii valoroase cu privire la cele mai bune solutii pentru starea lor de bine.

Ce am invatat in tot acest timp

Ce am invatat in acest timp? Am invatat ca a avea grija de sanatatea noastra este mai important ca niciodata. De asemenea, am aflat ca virusul provoaca probleme de sanatate pe termen lung si ca va ramane cu noi pentru o lunga perioada de timp, chiar daca poate (speram) ca nu este in forma grava.

Expertii spun ca, chiar si cu variantele mai usoare, efectele secundare si problemele de sanatate vor ramane.

Aceasta inseamna ca sistemul nostru imunitar se va confrunta cu provocari aproape constante cu care trebuie sa le faca fata. Sustinerea sistemului imunitar si a restului functiilor corpului nostru printr-o nutritie adecvata a devenit o necesitate absoluta.

Acest lucru ne ofera tuturor o oportunitate de a impartasi cunostintele noastre despre ceea ce produsele nutritionale de calitate pot face cu mai multi oameni si sa ii ajutam sa ramana sanatosi.

Experienta personala conteaza mult

Exista o valoare uriasa in experienta personala directa. Internetul este plin de informatii, multe lucruri bune si multe nu atat de bune. Devine din ce in ce dificil pentru o persoana sa afle ce informatii sunt corecte si care sunt inselatoare sau false. Ganditi-va doar la multimea de recenzii false.

Drept urmare, o recomandare personala de la cineva cunoscut a devenit mai valoroasa.
Si la asta se refera share marketingul. Impartaseste personal cunostintele dintr-o sursa de incredere – dupa tot ce avem de peste 30 de ani acum – si experienta ta cu produsele.

In aceasta epoca a internetului si a supraincarcarii retelelor sociale, o „evaluare” ADEVARATA, o recomandare reala a unei persoane reale, are putere.

Foloseste aceasta putere pentru a ajuta cat mai multi oameni, fie ca este vorba de sanatatea lor sau de incercarea lor de a castiga un venit suplimentar sau de a deveni partener independent de afaceri Calivita.

Sa avem cu totii o primavara insorita si reusita si Shine On!

Acest articol a fost scris de...