Comunitatea Calivita

Shine On!

Asa cum va puteti imagina, anul 2021 a fost un an special in viata mea si in viata comunitatii si companiei Calivita International. Acum 30 de ani am fondat aceasta companie si am inceput sa comercializam in Europa suplimente alimentare americane de cea mai inalta calitate. Scopul meu a fost sa oferim o gama larga de suplimente de calitate si sa cream o comunitate de persoane cu o mentalitate asemanatoare, de consumatori si distribuitori al caror scop este mentinerea sanatatii.

O oportunitate de afaceri

Inca din primul moment am crezut cu tarie ca suplimentele alimentare de calitate, ar putea reprezenta o excelenta oportunitate de afaceri pentru multi oameni.
Scopul meu in viata a fost, si este, sa ii ajut pe ceilalti sa duca o viata mai fericita si mai de succes. Am invatat ca nu conteaza de unde esti, cati ani ai, daca esti femeie sau barbat, deoarece cu totii ne dorim acelasi lucru. O viata sanatoasa, succes, sa traim in armonie unii cu ceilalti. Fara dificultati financiare. Vrem sa fim mandri de realizarile noastre individuale. De realizarile familiei, comunitatii si tarii noastre. Vrem sa fim pretuiti. Recunoscuti si recompensati asa cum se cuvine pentru ceea ce facem. Sunt foarte mandru de valorile pe care le impartasim si de ce am realizat impreuna!

Ai incredere in tine!

Cu totii ati fost extraordinari anul care a trecut. In 2021 am sarbatorit 30 de ani de Calivita. 
La Calivita, oricine poate avea succes. Stim din experienta ca daca iti stabilesti un obiectiv clar si lucrezi in fiecare zi pentru a-l atinge, rezultatele nu se vor lasa asteptate. De asemenea, cu totii credem in viziunea Calivita. O comunitate de persoane care gandesc la fel si in care grija pentru ceilalti si daruirea sunt recompensate. O comunitate in care iti poti multiplica succesul insufland umanitate si compasiune in afacere. Nu subestima niciodata puterea unei singure persoane. Nu subestima niciodata puterea ta proprie, nu subestima puterea unei comunitati de oameni care gandesc la fel.

Shine On!

Impreuna am creat ceva pentru care merita sa traim. Imaginati-va mandria imensa pe care o simt cand vad cati dintre noi apartin acestei comunitati si familii extraordinare. Aceasta familie extinsa paseste pe acelasi drum, sprijinindu-se reciproc si ajutandu-i si pe ceilalti sa isi indeplineasca visurile. Impreuna suntem mai puternici. Impreuna reusim! Impreuna ne ridicam unii pe ceilalti.
Vom incheia primii 30 de ani de existenta si vom incepe urmatorii 30 de ani cu stil. Pentru a sarbatori 30 de ani de la infiintare, ne vom moderniza complet brandul. Ne vom moderniza site-urile, ambalajele produselor, logo-ul si sloganul.

Va multumesc pentru un 2021 absolut memorabil si pentru cei 30 de ani in care ne-ati fost aproape. Haideti sa transformam primul an din urmatorii 30 intr-unul fericit si de succes pentru noi toti.
Sarbatori fericite, un An Nou fericit si Shine On!