Sanatate

Sanatatea pe primul loc!

Sanatatea a devenit cu adevarat cel mai pretios lucru si multi oameni au inceput sa ii acorde o atentie mult mai mare decat inainte. Daca vorbim de protectia sanatatii, trebuie sa luam in considerare ca, din fericire, speranta de viata este in crestere, iar generatiile tinere, mult mai constiente, vor sa ramana active mult mai mult.

Cum ne putem imbunatati sanatatea

Pe masura ce tehnologia progreseaza, un numar tot mai mare de persoane recurg la asa-numitul biohacking, adica isi influenteaza sau modifica functionarea organismului pentru a-si imbunatati sanatatea si performanta. Intr-o anumita masura, putem interveni in mai multe domenii ale vietii noastre pentru a ne asigura ca traim mai sanatos şi mai mult. Toate acestea intr-o forma fizica mai buna, iar produsele CaliVita sunt alaturi de noi sa ne ajute!
Haideti sa vedem care sunt cateva dintre domeniile in care noi, ca oameni obisnuiti, dar constienti, putem aplica biohackingul pentru a ne imbunatati sanatatea.

Sa luam, de exemplu, somnul. Multe persoane isi monitorizeaza somnul in dorinta de a-si optimiza somnul profund. Lucru ce poate fi obtinut cu ajutorul unor anumite tehnici. Este incontestabil ca daca suntem stresati nu putem dormi bine. In consecinta, preparatele antistres oferite de CaliVita, cum ar fi Stress Management sau Rhodiolin, pot fi de ajutor.

Activitatea fizică este la fel de importanta

Exista inca doua domenii importante in care exista multe posibilitati de biohacking.

Acestea sunt activitatea fizica si alimentatia.
Activitatea fizica joaca un rol esential in mentinerea sanatatii. In plus, primavara multe persoane incep o cura de slabire. Din punctul de vedere al reducerii greutatii, este util sa facem exercitii fizice mentinandu-ne ritmul cardiac la o frecventa la care se ard grasimi, o anumita perioada. Acest lucru poate fi monitorizat cu usurinta cu ajutorul unui dispozitiv smart. Daca e sa alegem dintre produsele CaliVita de control al greutatii, cele mai eficiente rezultate pot fi obtinute cu ajutorul Burn One si al noului Shake One Pure.

In plus, bautura de infrumusetare cu colagen #glamUp este adevarata arma secreta pentru aceasta primavara.

In ceea ce priveste calitatea alimentatiei, o putem imbunatati semnificativ daca ne alimentam corespunzator si consumam apa curata, de calitate, produsa de dispozitivul nostru de ionizare a apei Aquarion 9. Ca sa nu mai mentionam gama de mai mult de 100 de produse pentru imbunatatirea sanatatii! Ne putem suplimenta cu usurinta alimentatia zilnica cu vitamine, minerale si produse pe baza de plante.


Recurge la biohacking pentru o viata mai sanatoasa, mai plina, mai lunga si mai in