Comunitatea Calivita

Motivatie pentru vara

In ultimul an, cei mai multi dintre noi am avut impresia ca nu traim o viata normala. Pe masura ce vara se apropie, cu totii speram ca vom putea petrece cat mai mult timp alaturi de prieteni si de familie. Unii dintre noi vom calatori in urmatoarea perioada, altii probabil ca nu. Orice ai face, nu uita ca, indiferent daca esti sau nu vaccinat, trebuie sa iti iei anumite masuri de precautie. Si in timpul verii trebuie sa avem zilnic grija de sistemul nostru imunitar, pentru a ne putea bucura pe deplin de acest anotimp.

Bucura-te de vara

In ultimul an de zile ne-am convins ca ne putem construi si dezvolta afacerea si online. Insa, chiar daca e vara si iti vei lua in sfarsit vacanta indelung asteptata si bine meritata, nu uita sa tii in continuare legatura cu clientii, membrii si colegii tai.

Bunastarea si succesul se construiesc prin acumularea lucrurilor marunte. A micilor decizii luate zi de zi si a activitatilor zilnice, de-a lungul multor ani de zile. Diferenta dintre o viata obisnuita si o viata de succes se reduce, de regula, la lucrurile marunte – la deciziile pe care le iei si la activitatile de zi cu zi.

Atunci de ce ne este asa de greu sa facem zilnic acele lucruri marunte, care stim ca ne-ar putea imbunatati viata? Ei bine, exista un secret. Exista ceva ce ne saboteaza eforturile si care se gaseste chiar intre urechile noastre. Da, exact, creierul nostru. Creierul ne poate fi cel mai periculos dusman sau cel mai bun prieten. Creierul vrea sa ne protejeze de senzatia de disconfort.

Nu renunta la obiectivele tale

Dar crezi ca poti obtine ceva valoros, crezi ca iti poti cladi viata pe care ti-o doresti fara disconfort? Daca ar fi atat de usor, atunci toata lumea ar duce o viata extraordinara! Dar nu e chiar asa. Cum te motivezi sa faci fata disconfortului zilnic care apare inevitabil cand incerci sa-ti realizezi obiectivele?

Simplu: gandeste-te ce este important in viata ta. Vei reusi sa faci fata provocarilor doar daca telul pe care urmaresti sa il atingi este suficient de important pentru tine. Da, chiar si vara.

Bucura-te de vara, dar in acelasi timp nu pierde din vedere obiectivele pe care vrei sa le atingi.

 

 

Gerry Hargitai
Presedinte & Fondator

 

Urmariti-ma pe Facebook @calivita.pres si pe Instagram #calipres

gerry