Comunitatea Calivita

Moduri in care poti refolosi ambalajele Calivita

Un cetatean european produce in medie o jumatate de tona de deseuri intr-un an. Majoritatea acestora sunt intr-adevar reciclabile sau compostabile. In acest context, ecologia si reciclarea devin din ce in ce mai importante pentru a reduce impactul negativ al activitatilor noastre asupra mediului. Adoptand obiceiuri ecologice inseamna a crea un stil de viata care sa minimizeze impactul negativ asupra mediului. Acest lucru poate fi realizat prin reducerea consumului de energie si apa, prin utilizarea transportului public, bicicletei sau a masinilor electrice, prin evitarea produselor cu ambalaje excesive si prin alegerea produselor durabile si biodegradabile

La Calivita, ne preocupam constant de impactul pe care il aducem asupra mediului inconjurator. De cativa ani am inceput sa facem pasi importanti spre a reduce impactul negativ. De la sacosele din bumbac sau hartie kraft, pana la aparatul Aquarion9 care te ajuta sa reduci semnificativ consumul de plastic. 

De asemenea, suntem incantanti sa impartasim cu tine si un nou proiect care usor, usor prinde contur: energie solara sustenabila produsa de panourile fotovoltaice. 

Da! In curand vom folosi acest tip de energie in compania Calivita Romania.
In cele ce urmeaza avem pentru tine cateva sfaturi de a fi creativ si de a refolosi produsele Calivita intr-un mod sustenabil.

Fii creativ si refoloseste!

Atunci cand plasezi o comanda Calivita, produsele comandate vor veni ambalate intr-o cutie de carton. Oare nu ai putea-o refolosi in alt scop? Cum sa nu!

1. Cutia poate fi utilizata pentru depozitarea altor obiecte. In loc sa arunci cutia, o poti utiliza pentru a depozita alte produse sau obiecte, cum ar fi hainele, jucariile sau cartile. 

Acest lucru poate ajuta la o mai buna organizare a casei. In plus, cutia poate fi pictata in multe moduri creative si amuzante astfel incat sa se potriveasca la fix scopului pentru care o refolosesti. Incearca.

2. Cutia poate fi transformata intr-o activitate placuta si creativa pentru cei mici. De exemplu, puteti sa decupati usi si ferestre, sa desenati decoruri si sa construiti o casa de papusi sau un castel. Aceasta poate fi o modalitate distractiva si educativa de a petrece timpul impreuna cu copiii si de a-i invata sa fie creativi si sa foloseasca resursele in mod eficient. Se poate transforma chiar si intr-o casca nonconformista de astronaut.

3. Cutia poate fi refolosita pentru a trimite cadouri celor dragi. Daca ai de trimis un cadou cuiva, poti utiliza cutia de carton de la Calivita, dupa ce ai personalizat-o. In acest fel, poti sa economisesti bani si sa reduci cantitatea de deseuri. Poti decora cutia cu hartie colorata sau sa o decorezi cu diverse elemente, iar mai apoi sa o daruiesti cuiva drag. 

Cum poti refolosi flaconul din plastic?

Dupa cutie, urmeaza pachetul produsului, mai exact flaconul din plastic.
Ce poti face cu pachetul gol al produsului? Gandeste-te daca l-ai putea folosi din nou. 

De exemplu, unii oameni folosesc mai mult timp sticla de Organic Noni ca recipient de apa. De asemenea, de ce nu ai putea pune cateva seminte la incoltit pentru a fi plantate ulterior in flaconul gol de C1000 Plus? 

O alta idee pentru a refolosi flaconul este pentru a pastra alte produse alimentare. Dupa ce ai terminat continutul original, curata bine flaconul si umple-l cu condimente sau pulberi proteice sau orice produs sub forma de pudra, de exemplu.

Daca nu le poti folosi mai mult, atunci arunca-le in recipientul selectiv, deoarece fiecare flacon este fabricat din plastic reciclabil de buna calitate!

Protejam mediul inconjurator cu Calivita

Poti contribui si tu la angajamentul nostru ca partener Calivita. 

Cand comanzi produse data viitoare, gandeste-te daca ai putea folosi posibilitatea comenzii in grup! 

Pentru membrii familiei si prietenii mai apropiati, poti plasa o singura comanda. Cu optiunea de comanda colectiva poti comanda produsele dorite de fiecare, pe codul lui personal de membru, dar produsele sa vina la adresa ta. Ambalajul si impactul asupra mediului sa fie semnificativ scazute. Gandeste-te la aceasta optiune inainte de a plasa o comanda. De multe ori iti poate creste si numarul punctelor bonus de grup!

Exista multe modalitati creative de a refolosi ambalajele produselor Calivita. 

In loc sa arunci aceste ambalaje la gunoi, poti sa le transformi in obiecte utile si astfel sa reduci cantitatea de deseuri. Invata sa iti folosesti imaginatia. Sa gasesti noi modalitati de a refolosi ambalajele si iti vei face un bine tie si planetei noastre.

Cu putina atentie te poti bucura de toate avantajele produselor Calivita in timp ce ai grija de mediul inconjurator. Lasa un mediu stralucitor generatiei urmatoare!

Acest articol a fost scris de...