Comunitatea Calivita

Mesajul Presedintelui CaliVita International

2020: anul provocarilor! Putem spune ca, din cauza pandemiei de Covid-19, cu totii ne-am confruntat in 2020 cu o provocare mult mai serioasa decat oricand pana acum. Intreaga situatie a fost si continua sa fie pana in ziua de astazi un soc imens, pentru intreaga omenire. In aceste conditii, majoritatea dintre noi ne-am orientat pe mentinerea sanatatii si intarirea sistemului imunitar. Bazele sunt, bineinteles, o forma fizica buna, un corp sanatos si echilibrul mental.

Mesajul Presedintelui CaliVita International Gerry Hargitai

In ziua de astazi nu putem trece cu vederea mentinerea sanatatii. Indiferent ca ne recuperam de pe urma acestei boli sau a unei alte afectiuni, gradul de recuperare va fi influentat intr-o mare masura de starea sistemului nostru imunitar. Exista doua tipuri de imunitate: imunitatea innascuta si imunitatea dobandita. In zilele noastre este foarte important sa ai o capacitate protectoare care sa declanseze imediat functia de aparare a organismului. Mai ales in cazul in care un virus sau agent patogen patrund in organism.

In conditiile epidemiologice si economice actuale, joburile si oportunitatile de afaceri care pot fi realizate si online isi dovedesc mai mult decat oricand valoarea. Situatia marii familii CaliVita este, fara indoiala, una fericita din acest punct de vedere.

In ciuda numeroaselor dificultati cu care ne-am confruntat anul acesta, m-am bucurat foarte mult sa vad ca membrii comunitatii noastre s-au sprijinit reciproc. I-au ajutat intotdeauna pe cei care au avut cea mai mare nevoie. S-a dovedit inca o data ca rezultatele noastre reprezinta pasi marunti care, in final, formeaza un tot imens, extraordinar.

Sunt mandru de modul in care compania si comunitatea noastra a gestionat aceste momente dificile. Le sunt recunoscator tuturor membrilor pentru munca depusa si sprijinul acordat.

In aceasta perioada a anului, de obicei ne uram unii celorlalti sarbatori fericite si imbelsugate. Chiar daca nu traversam o faza asa de senina ca anii trecuti, sa nu uitam ca in aceste momente ar trebui sa fim inconjurati si sa daruim dragoste si grija celor din jurul nostru.

Haideti sa ne exprimam dragostea si recunostinta fata de membrii familiei, de cei dragi si de prieteni. Fara dragoste nu ne putem bucura de nimic. Aceasta este solutia la multe probleme si ofera sufletului uman nenumarate experiente inedite.

Cu toate ca am spus-o si am descris-o de multe ori, simt ca trebuie sa o fac inca o data. Sa transmit fiecaruia dintre voi, in mod repetat, cat de multumit si de recunoscator sunt sa fiu inconjurat de zeci de ani de membrii unei comunitati atat de unite. Mai ales generoase si intelegatoare. Haideti sa dam un exemplu bun de urmat celor care nu sunt la fel de norocosi ca noi!

Va doresc tuturor un Craciun linistit si impacat si un An Nou plin de succese!

Gerry Hargitai, Presedinte si Fondator CaliVita International

Urmariti-ma pe Facebook @calivita.pres si pe Instagram #calipres