Comunitatea Calivita

La multi ani, CaliVita!

Asa cum multi dintre voi stiu deja, 2021 este un an special, deoarece CaliVita implineste 30 de ani! Iar bucuria este cu atat mai mare cu cat si CaliVita Romania sarbatoreste 25 de ani cu o Campanie Aniversara pe masura. De-a lungul celor 30 de ani de CaliVita International, dar si a celor 25 de ani de CaliVita Romania s-a format o comunitate in care s-au legat nu doar parteneriate, ci si prietenii de cursa lunga.

Noi toti am invatat, cat de important este sa ai alaturi o echipa unita si puternica. Acesta echipa care sa te inspire in a-ti urma visurile si care sa fie langa tine atunci cand ai nevoie de un sfat.
In acest an sarbatorim la dublu!
Nu imi vine sa cred, fiindca am impresia ca de-abia ne-am lansat. Avem atat de multi colegi si membri care au fost cu noi de la bun inceput! Pentru mine personal a fost o satisfactie deosebita sa urmaresc schimbarea si dezvoltarea lor personala din acesti 30 de ani.

In acest an special...

La inceputul anului, am fi sperat sa putem organiza un eveniment de anvergura, pentru a ne sarbatori performantele tuturor, dar din pacate, din cauza pandemiei, conducerea companiei a hotarat sa amane evenimentul pana in primavara anului 2022, cand vom sarbatori 30 + 1 ani de existenta de CaliVita International.
Aceasta insa nu inseamna ca nu vom marca in niciun fel acest moment aniversar deosebit. Dupa cum spuneam la inceput, CaliVita Romania marcheaza cei 25 de ani printr-o Campanie Aniversara inedita, unde marele premiu este o masina superba Mazda CX-3, iar la nivel international lucram la reconfigurarea website-urilor CaliVita, la o noua linie de produse, la modernizarea ambalajelor produselor, precum si a instrumentelor de comunicare si social media. Fiti pe faza, fiindca se vor intampla multe lucruri extraordinare.

Impreuna vom reusi

Pentru mine, a fost o onoare si un privilegiu sa conduc aceasta companie in ultimii 30 de ani. Impreuna am ajutat milioane de oameni sa isi pastreze sanatatea, sa duca o viata de calitate si sa obtina independenta financiara. Gratie efortului si angajamentului vostru, precum si fortei minunatei noastre comunitati CaliVita, suntem pregatiti sa incepem in forta urmatorii 30 de ani. Am incredere ca acestia vor fi mai buni si mai importanti decat cei care s-au scurs.
Cum stim din experienta de pana acum, impreuna vom reusi!

Urmariti-ma pe Facebook @calivita.pres si pe Instagram #calipres