Comunitatea Calivita

Gerry Hargitai. Multumesc pentru un an incredibil

Pe masura ce anul se apropie de final, ma gasesc reflectand asupra calatoriei noastre impreuna, in special asupra acestui an, care a marcat cea de-a 27-a aniversare a companiei noastre in Romania. Este un moment deosebit, si l-am atins impreuna, ca o familie.

Multi dintre voi ati fost cu noi inca de la inceput, loialitatea si dedicarea voastra formand coloana vertebrala a succesului nostru. Fiecaruia dintre voi, atat celor care au fost cu noi de la inceput, cat si celor care s-au alaturat pe parcurs, imi exprim recunostinta cea mai profunda.

Rezistenta voastra, munca asidua si pasiunea sunt esenta companiei noastre. Privind inapoi, sunt mandru de ceea ce am realizat impreuna. Am infruntat provocari, am sarbatorit victorii si, prin toate acestea, am construit o comunitate care este mult mai mult decat un simplu loc de munca.

Viitorul se anunta promitator

Este o familie, tinuta laolalta de obiective comune si sprijin reciproc. Pe masura ce multumim trecutului pentru lectiile si amintirile sale, sa ne indreptam privirea si catre viitor. A venit momentul sa pornim in urmatorul capitol al calatoriei noastre – construirea versiunii 2.0 a companiei noastre. Aceasta nu este doar o chemare pentru modernizarea proceselor si strategiilor noastre, ci si o invitatie pentru fiecare dintre noi sa crestem, sa evoluam si sa ne reinventam.

Drumul inainte ne va cere sa fim mai inovatori, mai adaptati si mai uniti decat oricand. Dar daca trecutul este vreun indiciu, nu am nicio indoiala ca, cu forta si angajamentul nostru colectiv, putem realiza aceasta transformare. Prin sustinerea si ridicarea reciproca, nu exista limite pentru ceea ce putem realiza.

Pe masura ce intram in aceasta era noua, amintiti-va ca contributia voastra este inestimabila, iar bunastarea voastra este prioritara. Haideti sa continuam sa ingrijim comunitatea noastra asemanatoare unei familii, asigurandu-ne ca ramane un loc in care fiecare se simte valorizat, sustinut si inspirat. 

Va multumesc ca sunteti parte a acestei calatorii incredibile. Iata reusita noastra continua si calea palpitanta care ne sta inainte!

Cu apreciere si dragoste,

Gerry Hargitai
Fondator si Presedinte

Urmareste si mesajul video al Fondatorului si Presendintelui Calivita, Gerry Hargitai.

Acest articol a fost scris de...