Comunitatea Calivita

Flexibilitatea de a avea propria afacere

Multi oameni viseaza la libertate si despre asta se refera cu adevarat share marketing-ul. Libertatea de a fi propriul tau sef. Libertatea de a-ti spune oamenii ce sa faci, cand sa o faci si cat timp trebuie sa lucrezi. Si cel mai important, faptul ca nu depinzi de cineva care sa iti spuna cati bani poti castiga. Toate aceste lucruri depind de tine si de nimeni altcineva. De asemenea, daca ai construit o afacere buna de share marketing, decizi si cand sa te pensionezi. 30, 50, 80! Depinde in intregime de tine!

Odata ce ai experimentat acest tip de libertate, este foarte greu sa accepti ceva mai putin.

Daca esti dentist, cosmetician sau mecanic, venitul tau este unul fix. 

Frumusetea share marketingului este ca, odata ce ti-ai construit afacerea, obtii venituri pasive. 

Afacerea ta genereaza venituri in fiecare luna pe termen nelimitat si asta se va intampla chiar daca esti in vacanta, stand pe plaja undeva.

Acestea nu sunt toate avantajele share marketingului. 

Este vorba, de asemenea, despre flexibilitate. Poti face acest lucru ca o afacere secundara pentru a genera venituri suplimentare, in timp ce ai un loc de munca obisnuit. 

Un alt beneficiu unic al share marketingului este ca toata lumea din reteaua ta este motivata financiar sa te ajute! 

Incearca sa gasesti asta intr-un alt loc de munca! Mult noroc! In mod obisnuit colegii tai sunt concentrati pe propriul lor progres, nu pe al tau.

Cu cat investesti mai mult timp, cu atat vei castiga mai mult

In share marketing, intregul tau grup de indrumatori, care poate fi de zeci sau chiar sute de oameni, doreste sa te ajute sa ai un succes cat mai mare. Atunci cand ai succes, aduci beneficii si lor. Toti acesti oameni va sustin eforturile! Este o situatie de castig reciproc (de tip win-win).

Asta nu inseamna ca share marketingul este usor, dar nimic din ce e valoros in viata nu e usor, nu-i asa? 

Venitul pe care il generezi este in relatie directa cu dimensiunea afacerii pe care ai construit-o si, la randul sau, este in relatie directa cu cat de mult efort depui in ea. 

Dar nu este mai usor sa depui acel efort cand stii ca tu esti cel care va culege roadele eforturilor tale. Tu… direct… nu un sef sau o corporatie impersonala, nepasatoare.

Oportunitatea este aici

Gandeste-te la aceste diferente dintre share marketing si un loc de munca obisnuit. 

In ce circumstanta crezi ca vei avea o sansa mai buna de a trai viata visurilor tale? Sistemul a trecut testul timpului si functioneaza! Intreaba pe oricare dintre managerii nostri de top.

Oportunitatea este acolo. Ai de gand sa stai pe aici sa astepti sa se intample ceva? Sau o sa profiti de aceasta sansa cu ambele maini si o sa incepi sa iei masuri pentru a-ti construi viata pe care o doresti? 

Cand ai luat decizia, toti cei de la Calivita iti vom fi alaturi la fiecare pas din drumul catre noua voastra viata.

Acest articol a fost scris de...