Comunitatea Calivita

Esti la locul potrivit, in businessul potrivit!

O afacere indragita, o cerere in continua crestere. Consumul de suplimente alimentare face parte deja din programul zilnic al multor persoane, iar acest trend se va accentua si mai mult in viitor. Drept rezultat al agriculturii la scara larga si exploatarii intensive a solului, continutul de substante nutritive al plantelor a scazut dramatic in ultimele decenii. Acest lucru a convins un numar tot mai mare de persoane ca este absolut necesar sa isi suplimenteze alimentatia cu vitamine si minerale.

Suplimentele alimentare sunt tot mai populare

Pe langa utilizarea vitaminelor si mineralelor pentru suplimentarea alimentatiei, consumul de suplimente cu scopul mentinerii sanatatii, devine tot mai raspandit. Cererea de produse anti-ageing este, de asemenea, in crestere. Multe persoane recurg la suplimente alimentare pentru a-si rezolva problemele asociate cu un stil de viata sedentar si o alimentatie nesanatoasa. Sau pur si simplu  pentru a preveni aparitia unor astfel de probleme.

O piata a suplimentelor alimentare in plina expansiune
Convingand un numar foarte mare de persoane de importanta unui stil de viata sanatos, pandemia a promovat cresterea pietei suplimentelor alimentare. Ceea ce va avea un impact major asupra vanzarilor din urmatorii ani.
Un studiu efectuat de Fortune Business Insights, o renumita firma de consultanta, preconizeaza ca piata internationala a suplimentelor alimentare – care valora 108 miliarde de dolari in 2019 – va creste la 185 miliarde de dolari in 2027. Ceea ce reprezinta o crestere cu 70% in doar cativa ani!
Insa cifrele sunt si mai impresionante cand ne uitam la Europa. Piata europeana a suplimentelor alimentare, care valora 15 miliarde de dolari in 2019, se va dubla in urmatorii sapte ani. Va ajunge chiar la circa 33,8 miliarde de dolari.

Calitate si siguranta!

Calitatea si siguranta sunt principalele noastre obiective
In ultimul timp, respectand cererea de reducere a contactelor directe din cauza pandemiei, vanzarile online au crescut si mai mult. Internetul ofera acces nelimitat la informatii. Acest lucru ii ajuta pe consumatori sa se informeze cu privire la cele mai noi trenduri si produse. Rezultatul: oamenii fac alegeri tot mai constiente si opteaza pentru suplimente sigure, de o calitate ridicata, dintr-o gama tot mai extinsa.
CaliVita le ofera consumatorilor produse sigure, de inalta calitate, care respecta cele mai stricte standarde cGMP. In toate fazele procesului de productie (de la verificarea si testarea materiilor prime si ingredientelor pana la designul ambalajului, procesare, testare, ambalare, etichetare, depozitarea si distributia produselor) acordam o atentie deosebita alegerii partenerilor – furnizori acreditati, care se bazeaza pe sisteme acreditate.

Oportunitate de business

In afara de procesul de productie si fabricatie, cGMP dicteaza standarde ridicate si in ceea ce priveste igiena si trainingurile regulate ale angajatilor. Precum si conditiile de munca si utilizarea materiilor prime de origine certificata, inclusiv conditii adecvate de manipulare, depozitare si transport. In plus, stipuleaza si o gestionare detaliata a datelor in fiecare faza a procesului de productie, testare si distributie.
In acest mod am reusit sa functionam consecvent si sa mentinem o calitate de exceptie in cazul fiecarei serii de produse si a fiecarui produs individual. Astfel, putem fi siguri ca fiecare doza de produs contine doar ceea ce este inscriptionat pe eticheta.

CaliVita ofera nu doar produse de cea mai inalta calitate, care pot fi utilizate in siguranta, ci te invita sa profiti de o oportunitate excelenta de business. Sa te lansezi pe piata in plina expansiune a suplimentelor alimentare. Astfel poti fi sigur ca esti la locul potrivit si in businessul potrivit. Nu mai sta pe ganduri! Concentreaza-te pe aceasta crestere si haide sa ne bucuram impreuna de gustul succesului!

Acest articol a fost scris de...