Sanatate

Despre sanatate

Oamenii si-au dorit dintotdeauna sa isi pastreze sanatatea, in ciuda faptului ca timpul nu poate fi oprit in loc sau intors inapoi. Exista teste stiintifice pentru diagnosticarea varstei biologice, care poate fi complet diferita de varsta cronologica.

O viata cat mai sanatoasa si activa

Scopul nostru este sa avem o varsta biologica cat mai mica si sa ducem o viata cat mai sanatoasa si activa. Insa celor din jurul nostru nu le pasa de stiinta si de rezultatele testelor. Ei ne judeca dupa aspectul fizic si vitalitate. Astfel, putem auzi uneori un flatant: „Arati cu 10-20 de ani mai tanar!”
Conditia fizica optima, sanatatea si frumusetea sunt toate parte a unei vieti de calitate. Ele ne ajuta sa traim mai mult si sa ne mentinem vitalitatea.

Daca alegem tipul potrivit de exercitii, putem face foarte mult pentru a ameliora problemele sistemului locomotor. Forta musculara in scadere, articulatiile dureroase si osteoporoza pot fi ameliorate cu ajutorul unor exercitii fizice regulate si al suplimentelor alimentare. Ne putem ajuta musculatura consumand Arginine Plus. Ne putem salva articulatiile cu produsele Joint Protex Forte si Shark Aid si ne putem sprijini sanatatea osoasa cu Calcium Magnesium Plus si D-drops.

Sanatate de la interior

Cu totii stim ca frumusetea vine din interior. Pielea noastra reflecta starea sistemului nostru digestiv. 70% dintre celulele sistemului imunitar se afla in intestine. O alimentatie echilibrata si diversificata ne asigura functionarea normala a sistemului digestiv. Totusi daca in ciuda unei alimentatii adecvate tot avem probleme, ne putem sprijini organismul cu ajutorul produselor pentru digestie de la CaliVita. Printre produsele noastre cu prebiotice si probiotice se numara AC-Zymes Plus si ProbioBalance. Printre cele care ajuta procesul de digestie, Papaya Plus, Digestive Enzymes si Easy Time.

De asemenea, vom obtine rezultate excelente cu #glamUp si Beauty Formula care ne voar face sa stralucim si ne vor conferi frumusete atemporala. 

Cu CaliVita ne putem bucura pe deplin de relatii profunde si de o viata de calitat