Sanatate

De ce avem nevoie de o cantitate suplimentara de oxigen?

In viata ta de zi cu zi, oxigenul este peste tot, este in aerul din jurul tau si chiar in interiorul tau, calatorind de la plamani la fiecare celula din organism. Oxigenul este responsabil pentru aproximativ 90% din energia corpului si asigura suport tuturor proceselor din organism. De-a lungul anilor si din nevoia de a oferi corpului o cantitate suplimentara de oxigen au fost dezvoltate diferite produse pe baza de molecule de oxigen stabilizat.

Sursa de energie!

Pe masura ce inaintezi in varsta, capacitatea naturala a corpului de a procesa oxigenul se diminueaza cu aproximativ 1% pe an dupa varsta de 30 de ani. Cu cat ai mai mult oxigen in corp, cu atat produci mai multa energie. Stiind acest lucru, cum obtii un nivel mai ridicat de concentratie de oxigen?

Moleculele de oxigen stabilizat pot completa deficienta de oxigen cauzata de diversi factori care iti impiedica capacitatea de a ramane activ. Orice forma de stres poate provoca acest ,,deficit”de oxigen. Stresul datorat acumularii toxinelor in corp duce la o reducere a oxigenului pe masura ce organismul incearca sa se detoxifice; stresul emotional produce adrenalina, necesitand organismului sa-si reduca rezervele de oxigen pentru producerea lor; gripa sau raceala epuizeaza corpul de oxigenul pe care il foloseste pentru a combate virusurile si bacteriile. Pe scurt, deficitul de oxigen va rezulta din orice stres excesiv, indiferent de cauza.

Oxigenul energizeaza celulele pentru a se putea regenera. Organismul foloseste oxigenul in procesele digestive pentru a metaboliza alimentele si pentru a elimina toxinele prin oxidare. Creierul are nevoie de oxigen pentru a procesa informatiile. Organele au nevoie de oxigen pentru a functiona la capacitate optima. Cu cat ai mai mult oxigen in corp, cu atat el va produce mai multa energie.

Produsele pe baza de molecule de oxigen stabilizat sunt o modalitate excelenta de a crea energie si vitalitate. Acestea sunt concepute pentru a fi administrate oral, ca sursa suplimentara cu biodisponibilitate ridicata de molecule de oxygen, care pot fi absorbite in corp prin tractul digestiv, iar mai apoi direct in plasma sanguina. Acolo, aceste molecule vor fi disponibile pentru celulele rosii din sange (hemoglobina) şi pot fi utilizate de celule pentru metabolismul celular normal. Astfel, moleculele de oxigen stabilizat sunt imediat absorbite in sange si transportate in toate tesuturile corpului pentru a stimula metabolismul si a creste energia.

Accelereaza efectul vitaminelor sau mineralelor

Totodata produsele pe baza de moleculele de oxigen stabilizat accelereaza rezultatele suplimentelor pe baza de plante, vitamine, enzime si minerale.

In concluzie, cresterea nivelului de oxigen in corpul tau are doar efecte pozitive, atat asupra bunastarii tale mentale, cat si a celor fizice. Produsele pe baza de molecule de oxigen stabilizat adauga oxigen suplimentar celulelor, care o primesc direct din fluxul sanguin.

Dintre produsele CaliVita, Oxy Max contine molecule de oxigen stabilizat, care asigura o oxigenare profunda a intregului organism. Produsul pune in circulatie oxigen in forma moleculara, care patrunde in fluxul sanguin in timpul digestiei si contribuie la oxigenarea la nivel celular, fiind ideal in cazurile de oboseala, stres sau imunitate scazuta.

Recomandari
1. Creste rezistenta si imbunatateste capacitatea de efort a organismului
2. Amelioreaza senzatia de oboseala si creste puterea de concentrare
3. Imbunatateste starea de spirit
4. Asigura un aport de energie echilibrat si constant
5. Ofera protectie si suport imunitar
6. Intareste apararea naturala a corpului