Comunitatea Calivita

Cum sa traiesti activ si prosper

Noi oamenii, ne simtim mai bine cand suntem inconjutati de persoane care gandesc in mod asemanator cu noi. Aceasta apropiere ne creste increderea in valorile, sperantele si planurile noastre de viitor. Timpul de calitate petrecut impreuna cu prieteni si parteneri dragi, ne intareste legaturile cu acestia si ne asigura ca suntem la locul potrivit.

Sambata, 8 iunie, la Hotel King din Targoviste, am trait trei ore de emotie, bucurie si entuziasm. A fost o intalnire in care ne-am propus sa ne reconectam „in direct” si sa aflam noutati despre cum putem sa fim activi si prosperi in parteneriat cu Calivita.

Ne-am revazut cu o mica parte din colaboratorii cu vechime in comunitatea Calivita. Spre incantarea noastra, au venit alaturi de noi persoane pe care le cunosteam doar din mediul online si cu care am interactionat imediat, de parca ne cunosteam de-o viata.

Cu tineretea lor plina de zambete, Geanina si Danai au intampinat participantii veniti din Bucuresti si din jud. Dambovita. 

Nu iti face griji cum ar trebui sa arate viata ta. Modeleaz-o ca sa fie asa cum iti doresti” ne indeamna Gerry Hargitai, presedintele si fondatorul companiei Calivita.

Puterea de a lua decizii

Fiecare dintre noi are calitati si talente unice si cu totii suntem aici sa lasam o urma in viata si sa transformam lumea in care traim intr-un loc mai bun si mai frumos. 

Fiecare dintre noi suntem facuti sa ne transformam intr-o persoana mai buna, iar acest lucru il putem face invatand mereu lucruri noi si apoi impartasind informatiile si cu cei din jurul nostru.

Asta au facut cele 7 partenere care au sustinut cate o tema la aceasta intalnire. De la fiecare tema am primit informatii valoroase si utile ca sa putem trai activi si prosperi.
Ca sa poti fii prosper este important sa „Fii in controlul vietii tale”. 

Lidia Petcu ne-a aratat ca asta inseamna sa ai puterea de a lua decizii responsabile care sa iti ghideze drumul catre scopurile si valorile tale. Mai inseamna sa ai capacitatea de a alege in conformitate cu propriile tale valori, dorinte si interese, fara a fi influentat de alte persoane. Inseamna sa fii liber financiar, adica sa ai suficiente venituri pasive pentru a acoperi nevoile tale de baza si pentru a-ti permite luxul sa alegi cum sa iti petreci timpul in modul cel mai valoros pentru tine.

Share marketing

Toate acestea le putem avea alegand sa facem afacerea share marketing in parteneriat cu Calivita, adica o afacere simpla, fara risc, prin care ajutandu-i pe altii sa-si realizeze visurile lor, poti ajunge la libertate financiara. 

Afacerea in sistem share marketing este o afacere la cheie, de peste 30 de ani pe piata, cu rezultate confirmate in timp. Este un sistem de vanzare a produselor prin care cumparatorul devine partener la profit cu vanzatorul.

In share marketing, devenind antreprenor esti propriul tau sef, esti 100% responsabil pentru rezultatele tale. Share marketing este o profesie in sine, care trebuie invatata pentru a reusi.
Dar indiferent cat invatam, cate cursuri sau carti parcurgem, fara actiune nu se poate ajunge la succes.

Pentru ca Sandei Cotescu ii place sa invete mereu si ii place sa ajute, ea a fost persoana potrivita care sa ne arate cum sa imbinam teoria cu practica in prezentarea ei: „Teoria si practica – cand le impletesti, te ajuta mereu sa cresti si sa daruiesti.” 

Antreprenoriatul nu este doar o afacere, el este un mod de a gandi. Este un set de abilitati si un set de reguli. Sa faci o afacere inseamna sa-ti asumi responsabilitatea vietii tale, inseamna sa-ti schimbi mentalitatea si sa percepi abundenta care poate intra in viata ta.

Iar Laura Oncescu ne-a ajutat sa ne deschidem spre aceasta perspectiva. Este foarte mult de lucru cu noi insine, pentru ca scoala si societatea ne pregatesc pentru salariatul model care alearga in „cursa sobolanului”. 

Dar cu un scop clar stabilit, lucrand pas cu pas, cu perseverenta si determinare, putem atrage abundenta in viata noastra.

Toti vrem prosperitate si succes. Dar, de foarte multe ori, credintele limitative cu care venim din copilarie si pe care ni le intareste scoala si societatea, ne impiedica sa ne atingem telurile noastre. Laura Stan ne-a ajutat sa identificam cateva din aceste credinte si ne-a dat si solutii ca sa le putem inlocui. 

Traim vremuri in care schimbarea este la ordinea zilei. Se schimba vremea, se schimba tehnologia, suntem martori la o serie de schimbari in mediul online.

Si atunci se pune intrebarea: consideram aceste schimbari ca „Probleme sau provocari”? Totul depinde de noi, de perspectiva din care privim aceste schimbari. 

Nuti Dumitrescu ne-a ajutat sa ne gasim raspunsul potrivit pentru fiecare dintre noi. Ca sa ajungem la prosperitate este important sa ne mentinem sanatatea corpului si a mintii.

In lucrarile lor, biochimist Elena Teodoroiu si Dr. Bianca Tichie ne-au recomandat cum sa ne bucuram de produsele Calivita, produse care aduc bogatia naturii in viata noastra. 

Pe la jumatatea evenimentului ne-am bucurat de o pauza de socializare si de degustare a minunatului Zenthonic, produs oferit de Calivita.

Desi scurte, maxim 15 minute, fiecare lucrare prezentata a fost ca o „tableta Calivita” de concentratie maxima, puritate 100% si usor de asimilat. 

Prin aceasta intalnire am inteles cat de usor se pot transmite informatii in cadrul unei comunitati care isi doreste aceleasi lucruri: sanatate si prosperitate.

Cand faci o afacere share marketing in parteneriat cu Calivita ai o multime de beneficii:

 • ai un sistem la cheie;
 • nu ai nevoie de capital, deci nu ai riscuri;
 • esti propriul sef;
 • toata lumea are sanse egale;
 • poti lucra de oriunde;
 • tu iti faci programul de lucru;
 • tu stabilesti cu cine lucrezi;
 • ai un indrumator;
 • lucrezi in cadrul unei comunitati care are aceleasi valori cu ale tale;
 • beneficiezi de dezvoltare personala;
 • poti face afacerea in paralel cu alte activitati;
 • ajungi la independenta financiara prin venit pasiv;
 • iti pastrezi sanatatea si vitalitatea.

La sfarsitul evenimentului ne-am bucurat impreuna si am urat „La multi ani!” celor doua sarbatorite, Sanda Cotescu si Laura Oncescu. 

Cele trei ore au trecut foarte repede si aproape ca nu ne venea sa ne despartim. 

Dar asta a fost doar inceputul.

Acest articol a fost scris de...