Comunitatea Calivita

Care sunt cu adevarat obiectivele tale?

Ca majoritatea dintre noi, ti-ai propus cateva obiective la inceputul acestui an. Si ca majoritatea dintre noi, probabil ca ai renuntat la unele dintre ele pana acum. Nu fi prea dur cu tine insuti... pana la urma esti om. Dar nu te detasa prea repede, asta nu ar fi corect pentru potentialul tau si nu ar fi de ajutor pentru viitorul tau. Opreste-te si gandeste-te la asta timp de cinci sau zece minute. Priveste lista ta de planuri si rezolutii si clasifica-le in functie de importanta.

Gandeste-te de ce ti-ai facut acele planuri si lasa-le deoparte pe cele pe care imi place sa le numesc „Resolutions Lite”. 

Acestea sunt lucruri pe care am dori sa le facem, dar nu sunt neaparat esentiale pentru viitorul nostru sau pentru atingerea obiectivelor noastre principale de viata.

Apoi gandeste-te la adevaratele tale obiective de viata. Cele care te implinesc atat personal, cat si profesional. Acestea sunt cele importante pe care le-ai notat. 

Acestea sunt cele pe care le citesti in fiecare dimineata in timp ce iti bei cafeaua sau ceaiul si te pregatesti sa infrunti ziua. S-au schimbat aceste obiective? Sunt inca obiectivele tale de viata? Daca raspunsul este da, atunci vreau sa te gandesti la urmatoarele.

Treci prin viata o singura data. Ai o singura sansa sa traiesti viata visurilor tale. 

Ce ai simti despre tine daca nu ai depune toate eforturile pentru a incerca sa faci ceva pentru a-ti atinge adevaratele obiective de viata?

Actiunea este cheia. S-ar putea sa nu-ti realizezi rapid adevaratele obiective ale vietii – lucrurile bune necesita timp – dar cheia este sa continui sa incerci si pur si simplu sa nu renunti niciodata. O multime de lucruri sunt optionale in viata. 

Nu poti controla lumea din jurul tau, dar ai control 100% asupra obiectivelor si activitatilor in care te angajezi.

Este usor? Categoric nu, insa nimic din ce merita nu a fost vreodata, nu-i asa? 

Sigur, ai putea merge pe drumul usor. 

Deci, care va fi pentru tine?

Concentreaza-te pe ceea ce este cu adevarat important

Noi, oamenii, suntem foarte creativi cand vine vorba de a ne spune de ce ceva nu va functiona, de ce nu putem face ceva sau de ce ar trebui sa incepem de maine. 

In asta, suntem super talentati. Dar acest talent si creativitate pot fi inversate. Pot fi folosite pentru a realiza lucruri de care nu credeai ca esti capabil. Dar, pentru a debloca acest potential, trebuie sa stii unde vrei sa ajungi. 

Ai nevoie de acele obiective adevarate de viata. Atunci cand ai acest focus, te vei uimi de ceea ce se poate realiza.

Fiecare dintre voi este o minune. O fiinta incredibil de talentata si inteligenta care, poate, pur si simplu nu a reusit sa deblocheze potentialul care sta adormit in majoritatea dintre noi. Este timpul sa iti acorzi o sansa… timpul sa deblochezi acel potential.

Cu adevaratele tale scopuri de viata, integrate ferm in mintea ta, cu angajamentul zilnic de a actiona in vederea atingerii acestor obiective, nimeni nu te poate opri. 

Esti in controlul viitorului tau. Trebuie sa devii sustinatorul tau numarul unu si cand oamenii vad si simt asta, ei ti se alatura in calatoria ta si devin sustinatorii tai.

Cand te gandesti cu adevarat la asta, despre asta este viata. Sa te iubesti si sa ai grija de tine, de familie, de prieteni si de cei dragi. Crearea oportunitatii. Daca poti face asta, te poti numi cu adevarat de succes, iar succesul financiar va deveni, de asemenea, parte din viata ta.

Nu esti singur in aceasta calatorie. Comunitatea iubitoare si sustinatoare Calivita este alaturi de tine la fiecare pas. 

Este timpul tau sa stralucesti si impreuna putem straluci din ce in ce mai puternic, la fel ca stelele frumoase intr-o noapte de vara senina, calda, linistita si relaxanta.

Acest articol a fost scris de...