Comunitatea Calivita

Calivita Express. O echipa unita in spatele procesului de comanda si livrare

In spatele fiecarei comenzi plasate la Calivita Express se afla o echipa dedicata si pasionata, ale carei roluri distincte se imbina armonios pentru a asigura o experienta impecabila pentru clienti. In aceasta calatorie a comenzilor, fiecare membru al echipei contribuie intr-un mod vital la succesul intregului proces. Cand privim in ansamblu, e clar ca fiecare membru al echipei Calivita Express are un rol unic si crucial in asigurarea succesului procesului de comanda si livrare. Fiecare dintre colegii nostri aduce la masa nu doar abilitati profesionale remarcabile, ci si un angajament de neclintit fata de clienti

Intr-o lume in care e-commerce-ul devine din ce in ce mai prezent, acesti profesionisti formeaza coloana vertebrala a serviciilor de calitate oferite de Calivita. 

De la preluarea comenzilor si prelucrarea lor, pana la impachetare si expediere, fiecare etapa este gestionata cu atentie si pasiune.

In plus fata de responsabilitatile lor profesionale, sunt si colegi minunati, sprijinindu-se reciproc si impartasind succesele. 

Spiritul de echipa este evident in fiecare interactiune, iar relatiile stranse dintre acesti colegi creeaza un mediu de lucru armonios si motivant.

Haide sa ii cunoastem mai bine!

Doru

Cu un ochi vigilent asupra intregului proces, Doru este coordonatorul departamentului Calivita Express. Cu o experienta vasta si o abordare calma in fata oricaror provocari, Doru este omul care se asigura ca fiecare comanda este gestionata cu profesionalism si eficienta. De la rezolvarea problemelor legate de livrare, retur sau inlocuire pana la coordonarea stransa a intregii echipe, Doru este motorul care tine rotile in miscare.

Cu o comunicare deschisa si o atitudine empatica fata de clienti si colegi, Doru este un mentor pentru cei din jurul sau. Ii place sa incurajeze initiativele creative si sa vada membrii echipei crescand profesional. Este figura centrala care asigura ca fiecare angrenaj al departamentului functioneaza in armonie pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor.

Cristina

Cristina se ocupa atat de preluarea comenzilor, cat si de gestionarea cererilor sau sesizarilor care pot aparea. Bineinteles ca face acest lucru cu o abordare calda si profesionista. Cristina este o punte intre clienti si companie, asigurandu-se ca toate intrebarile sunt abordate si toate preocuparile rezolvate in cel mai scurt timp posibil.

Cu un spirit pozitiv si o dorinta de a face mereu un pas in plus pentru a asigura satisfactia clientilor, Cristina aduce un plus de umanitate in procesul de comanda. 

Ea este expertul care face ca fiecare comanda sa se simta ca o experienta personala si placuta pentru fiecare client.

Mirela

Mirela, cu abilitatile sale organizatorice impresionante, este inima sistemelor din departamentul Calivita Express. Ea preia comenzile si le proceseaza cu meticulozitate, asigurandu-se ca totul functioneaza in armonie. 

Totodata, raspunde in timp util tuturor cererilor venite din partea clientilor. Poate clientii au uitat sa adauge un produs sau doresc o alta adresa de livrare sau doresc sa anuleze comanda. Oricare ar fi motivul, Mirela va rezolva cu atentie fiecare cerere in parte.

Eforturile ei contribuie semnificativ la mentinerea standardelor ridicate ale departamentului.

Otilia

Cu un ochi ager pentru detalii si o abordare eficienta, Otilia se ocupa de partea finala a procesului de preluare a comenzilor la Calivita Express. 

Dupa ce comanda a fost prelucrata si transformata in factura de catre colegele ei, Otilia finalizeaza aceasta procedura prin crearea de AWB-uri si alte documente necesare procesului de livrare. 

Ea navigheaza cu usurinta prin sistemele complexe, asigurandu-se ca niciun detaliu nu este trecut cu vederea.
Otilia adauga un strat de profesionalism si meticulozitate fiecarei comenzi, contribuind la crearea unui proces de comanda impecabil.

Echipa de coletare

In inima depozitului Calivita, exista o echipa cu adevarat speciala care merita toate laudele noastre. Stii acel moment in care suni pentru plasarea unei comenzi si o rogi pe colega care iti prelucreaza comanda ca ea sa plece in ziua respectiva? Ei bine, acest lucru ar fi extrem de greu daca nu i-am avea pe: Vasilica, Iasmina si Miodrag. Ei sunt cei care fac ca fiecare colet sa fie o experienta de neuitat si … sa plece in ziua plasarii comenzii. De cum primesc toate informatiile comenzii, acestia se impart intr-un mod eficient astfel incat coletul tau sa fie pregatit in cel mai scurt timp.

Acesti profesionisti cu maini dibace si zambete prietenoase nu doar impacheteaza produsele, ci pun in fiecare colet un strop de atentie si grija. 

Cu rapiditate si precizie, ei transforma fiecare colet intr-o poveste frumoasa, gata sa ajunga la destinatie si sa aduca bucurie.

De la aranjarea produselor in cutie, ambalarea coletului, infolierea lui cu ajutorul presei si in final predarea catre curier, Vasilica, Iasmina si Miodrag fac ca fiecare ambalaj sa fie sigur, ordonat si, mai presus de toate, plin de caldura umana.

Astfel, fiecare colet devine o mica surpriza, un gest de grija, inainte de a ajunge la usa clientului. In echipa de coletare Calivita Express, nu ambalam doar bunuri, ambalam fericire.

Acum, i-am cunoscut mai bine pe colegii de la Calivita Express. 

Totusi ca produsele sa ajunga la tine in cel mai scurt timp, mai avem 2 colegi, fara de care, livrarea produselor sau cumpararea lor din magazinele Calivita ar fi chiar imposibila, am putea spune.

Departamentul logistic

In culise, Kasinel si Robert lucreaza neincetat pentru a mentine evidenta stocurilor si a plasa comenzile necesare pentru a asigura continuitatea aprovizionarii.

Robert, in calitate de coordonator al departamentului de logistica, detine o responsabilitate cruciala in cadrul lui. Misiunea sa principala este sa asigure un flux eficient al produselor Calivita. Sa se asigure ca stocurile sunt intotdeauna la nivelurile adecvate. Prin intermediul abordarii proactive si a gestionarii atente a stocurilor, el contribuie semnificativ la buna functionare a intregului lant de aprovizionare.

In situatia in care identifica o scadere sau o tendinta de epuizare a stocurilor pentru anumite produse, actioneaza imediat pentru a evita orice perturbare in lantul de aprovizionare.

Kasinel pregateste meticulous coletele cu produse pentru magazinele Calivita si nu numai. El este adesea cel care face ca fiecare produs sa fie la dispozitia departamentului de livrari Calivita Express si magazinelor in momentul potrivit. 

Prin pregatirea meticuloasa a coletelor, contribuie direct la asigurarea disponibilitatii produselor. Acest lucru implica nu doar ambalarea si etichetarea corecta a produselor, ci si gestionarea cu atentie a termenelor de livrare, a loturilor si a termenelor de expirare. Toate acestea pentru a se asigura ca necesitatile clientilor si ale magazinelor sunt indeplinite in mod eficient.

Este clar ca la Calivita Express si in departamentul logistic, fiecare coleg este apreciat pentru contributia sa unica. Este recunoscut pentru eforturile depuse in asigurarea succesului companiei. Cultura organizationala este una centrata pe oameni, unde fiecare voce este ascultata, iar fiecare realizare este sarbatorita.

Prin cunoasterea si intelegerea profunda a fiecarui membru al echipei, aceste 2 departamente reusesc sa creeze o atmosfera in care fiecare angajat se simte valorizat si motivat sa ofere tot ce are mai bun. 

Aceasta cultura orientata spre oameni nu face decat sa consolideze angajamentul echipei si sa sporeasca eficienta proceselor.

Acest articol a fost scris de...