Comunitatea Calivita

Calitatea, siguranta si inovatia raman valorile noastre si in 2021

De 30 de ani, CaliVita vine in intampinarea cerintelor clientilor sai cu produse inovatoare, care respecta cele mai stricte standarde de calitate. Pe parcursul dezvoltarii continue a produselor noastre, ne bazam intotdeuna pe rezultatele celor mai recente studii stiintifice si pe inovatiile tehnologice. Nici in 2021 nu va fi altfel.

Eticheta curata

Pe parcursul procesului de producere a suplimentelor noastre alimentare, folosim in toate cazurile materii prime naturale. In masura in care ne permit conditiile tehnologice. La dezvoltarea celor mai noi produse preferam abordarea „eticheta curata”. Acest lucru inseamna ca acordam o atentie deosebita calitatii si originii ingredientelor active.  Evitam si folosirea de coloranti, conservanti si aditivi artificiali.
De asemenea, evitam componentele de origine animala ori de cate ori acest lucru este posibil. Pentru ca produsele sa poata fi consumate si de vegetarieni. In plus, capsulele 100% vegetale ale produselor #boostUp si #partyUp nu contin cofeina, ci doar energizante naturale.
Noile noastre produse nu au doar „eticheta curata”, ci pot fi consumate in siguranta de persoanele care sufera sau sunt predispuse la alergii alimentare. Astfel, noua varianta a produsului Shake One Pure nu contine soia, lactoza, gluten sau proteine din lapte si este fabricata cu indulcitori.

Ce poate fi mai natural?

Folosim ingrediente active noi de origine vegetala, pentru mentinerea sanatatii, cum ar fi indragitul beta-glucan sau quercitina, cu multiplele sale efecte benefice.  Pe acestea le puteti descoperi in noul nostru produs, Immunvirex.

In afara solutiilor inovatoare bazate pe rezultatele celor mai recente cercetari stiintifice, folosim si componente de origine vegetala utilizate de mii de ani in medicina populara. Printre ingredientele active ale #boostUp se numara extractul de bacopa si gingko biloba, ale caror efecte benefice au fost demonstrate de uzul de secole.  #partyUp contine armurariu, ghimbir, ginseng si nopal. In compozitia Immunvirex se gaseste planta kudzu, folosita cu succes in medicina traditionala.

Ne straduim sa utilizam cea mai mare cantitate posibila de ingrediente active de origine vegetala. extrase din plante provenite de pe culturi organice. Pasta de dinti OrganiCare Fresh Lemon Herbal nu contine SLS, parabeni, coloranti sau triclosan, formaldehide, indulcitori sintetici, nichel, mentol sau fluor. In schimb, puterea sa de curatare se datoreaza plantelor organice pe care le contine intr-o proportie si mai mare decat versiunile anterioare.

Calitate si siguranta inainte de toate

Acordam o atentie deosebita nu doar materiilor prime de calitate, ci si standardelor ridicate de productie. Fabricarea suplimentelor noastre alimentare respecta principiile de management si control al calitatii. Ele sunt impuse de cGMP, Bunele Practici de Fabricatie actuale.
cGMP reprezinta o serie de conditii si norme detaliate si stricte de mentinere a calitatii. Acestea sunt impuse, actualizate si aplicate de FDA. *autoritatea americana de reglementare si control al alimentelor si medicamentelor. Gratie eforturilor sustinute ale FDA, acest standard garanteaza fabricarea unor produse de cea mai inalta calitate. Dar si eficiente si sigure pentru consumul uman.
cGMP sunt actualizate regulat si modificate in concordanta cu rezultatele celor mai noi descoperiri stiintifice. Acestea impun testarea fiecarei serii de materii prime si verificarea produsului finit in fiecare stadiu al procesului de productie.