Comunitatea Calivita

Anul acesta este special, implinim 30 de ani

Asa cum va puteti imagina, anul 2021 este unul foarte special in viata mea si in viata comunitatii si companiei CaliVita International. Acum 30 de ani am fondat aceasta companie si am inceput sa distribuim suplimente alimentare de calitate in Europa. La acea vreme, aveam mari sperante pentru viitor, dar, sincer sa fiu, nu mi-am putut imagina vreodata ca vom ajunge atat de departe.

Dupa 30 de ani

Scopul meu a fost sa oferim o gama variata de suplimente alimentare de calitate si sa construim o comunitate de consumatori si distribuitori constienti de importanta mentinerii sanatatii, cu o viziune comuna. Inca din primul moment am stiut ca distributia de suplimente alimentare de calitate la preturi rezonabile reprezinta o oportunitate de afaceri extraordinara pentru multi dintre noi.
Ce nu am stiut a fost ca miscarea pe care am initiat-o va avea un succes atat de rasunator.
Modelul nostru de afaceri este foarte simplu si se bazeaza pe grija, dragoste si daruire fata de ceilalti.

Sanatatea pe primul loc

Noi ii ajutam pe oameni sa fie mai sanatosi, mai fericiti si sa aiba succes. Multi dintre voi ati invatat cum sa va creati o viata mai sanatoasa, mai fericita si mai de succes. Dar nu v-ati imbunatatit doar situatia financiara si viata personala, ci si pe cele ale multor alte persoane.
Iar acest lucru s-a dovedit mai adevarat ca niciodata pentru noi toti anul trecut si pe toata durata pandemiei. Impreuna am depasit cu bine toate restrictiile de business, sanatate si sociale. Probabil ca nicicare dintre noi nu a trecut printr-o perioada atat de dificila pana acum. Multumita comunitatii noastre puternice, care ne-a oferit toata dragostea si sprijinul, nu doar am reusit sa ne mentinem pe linia de plutire, ci chiar am prosperat.

O calatorie incredibila de 30 de ani

Ca fiinte umane, nu putem fi cu adevarat fericiti daca nu oferim, iubim si avem un scop in viata. Daca ne dam seama ca ceea ce facem in CaliVita este sa le oferim celorlalti (produse, sfaturi, sprijin), putem gasi o motivatie puternica si de durata in viata.
Daca as spune ca sunt mandru de voi si de ce am realizat impreuna nu doar in ultimii 30 de ani, ci mai ales in ultimul an, in timpul pandemiei, nu as descrie exact ce simt in momentul de fata. Aceasta a fost si inca mai este o calatorie incredibila, pe parcursul careia am intalnit cativa dintre cei mai buni oameni de pe planeta, cu inimi uriase.

Va multumesc pentru tot ce faceti si ce sunteti. Sper sa avem cu totii o vara minunata, pentru ca o meritam cu prisosinta.

 

 

 

Gerry Hargitai, Presedinte si Fondator CaliVita International

Urmariti-ma pe Facebook @calivita.pres si pe Instagram #calipres