Comunitatea Calivita

Aniversam 25 de ani de CaliVita Romania

Totul a inceput cu un vis, acela de a oferi sanatatii oamenilor suport si protectie prin produse de o calitate superioara, cu ingrediente naturale, iar fondatorul CaliVita International, Gerry Hargitai, este cel care a facut acest vis posibil.

Acum 25 de ani...

,,Scopul meu a fost sa oferim o gama variata de suplimente alimentare de calitate si sa construim o comunitate de consumatori si distribuitori constienti de importanta mentinerii sanatatii, cu o viziune comuna. Inca din primul moment am stiut ca distributia de suplimente alimentare de calitate la preturi rezonabile reprezinta o oportunitate de afaceri extraordinara pentru multi dintre noi.
Ce nu am stiut a fost ca miscarea pe care am initiat-o va avea un succes atat de rasunator.
Modelul nostru de afaceri este foarte simplu si se bazeaza pe grija, dragoste si daruire fata de ceilalti.”-Gerry Hargitai

In 1996, acest vis, numit CaliVita, a ajuns in Romania si a inceput cu un mic birou infiintat in urma cu mai bine de doua decenii. Acesta deservea consumatorii si partenerii nationali. Astazi, dupa 25 de ani, este o companie recunoscuta de suplimente alimentare care vine in sprijinul sanatatii oamenilor. Cum? Atat cu produse, cat si cu programe speciale dedicate comunitatii precum ,,Tu intrebi, medicul raspunde” si nu numai.

Inovatia face si ea parte din povestea noastra. Misiunea CaliVita este aceea de a ajuta cat mai multe persoane sa duca o viata mai sanatoasa si mai activa. In acest scop, am dezvoltat si mai mult produsele existente, tinand pasul cu rezultatele celor mai avansate cercetari stiintifice si cu nevoile consumatorilor. Totodata, an de an, dezvoltam gama de produse. Iar aceasta abordare inovatoare este evidenta nu doar in ceea ce priveste produsele, ci si instrumentele de business online.

Dupa 25 de ani

De-a lungul celor 25 de ani de CaliVita Romania am creat o comunitate in care s-au legat nu doar parteneriate, ci si prietenii de cursa lunga. Am invatat, impreuna, cat de important este sa ai alaturi o echipa unita si puternica. Acesta echipa care sa te inspire in a-ti urma visurile si care sa fie langa tine atunci cand ai nevoie de un sfat.

In acest an sarbatorim 25 de ani de CaliVita Romania, 25 de ani de cand punem oamenii si inovatia pe primul loc prin produsele noastre. Ele asigura aportul necesar de substante nutritive, pentru a oferi suport si protectie echilibrului natural al organismului. Valorile pentru care am devenit cunoscuti in intreaga lume sunt acum mai vizibile ca niciodata. Optimisti, indraznim mereu sa fim deschizatori de drumuri, cu spirit antreprenorial, suntem alaturi de oameni. Venim in sprijinul sanatatii lor pentru o viata mai buna, mai in echilibru cu tot ce ne-nconjoara.

Marcam acest eveniment special printr-un concurs aniversar, cu multe premii.

Cumpara in perioada

1 septembrie – 23 noiembrie 2021

Pachetul Aniversar format din 2 produse de top pentru imunitatea intregii familii: Liquid C+ şi D-Drops si vei intra automat in tragerea la sorti pentru premiile saptamanale, lunare si marele premiu.

Pretul promotional al Pachetului Aniversar pentru membrii comunitatii CaliVita este de 129 lei. 

TRANSPORTUL este GRATUIT!

Acest articol a fost scris de...