Comunitatea Calivita

Andaluzia, o excursie de vis pentru partenerii Calivita

De curand, partenerii Calivita s-au intors dintr-o calatorie de vis, intr-o locatie absolut superba si…insorita: Andaluzia, Spania. Inca mai au timp pentru a-si descarca toate pozele si amintirile, cel putin pana anul viitor, cand se vor bucura din nou de o excursie all-inclusive intr-un loc cel putin la fel de spectaculos.

Cine nu iubeste excursiile? Mai ales cand acestea vin dupa un an incarcat de munca si rezultate pe masura efortului depus.

Despre asta este Calivita. Despre libertate. Despre faptul ca te poti bucura de recompense financiare oricand vrei si ai posibilitatea de a merge in locuri indepartate…

Ce inseamna aceste excursii pentru partenerii Calivita? 

Reprezinta dovada incontestabila a muncii asidue pe care o depun pe parcursul intregului an. Toate rezultatele performante le sunt rasplatite prin aceste excursii cunoscute sub denumirea de Seminare ale Succesului. 

Sigur…ei nu merg chiar la un seminar, mai ales dupa atata munca, ci mai degraba intr-un sejur de 5 stele unde fiecare zi reprezinta o noua aventura, un nou loc de vizitat si o noua poveste de ascultat. 

O saptamana in fermecatoarea Andaluzia

In acest an, partenerii Calivita s-au bucurat, timp de o saptamana, de peisajele, traditiile si povestile insoritei Andaluzia.

Andaluzia este o regiune din sudul Spaniei, care incanta prin vremea sa insorita, arhitectura araba, plajele uimitoare si orasele bogate in traditii stravechi.

A fost o calatorie minunata in toate sensurile cuvantului. 

Absolut totul a decurs perfect din prima si pana in ultima zi. 

Prin diversele excursii, partenerii Calivita au putut face cunostinta cu cultura locala, degustand mancaruri traditionale si bucurandu-se de renumita ospitalitate andaluza. 

Participantii s-au putut relaxa, discuta si socializa unii cu ceilalti, facand schimb de idei, cunostinte si experiente. 

Fondatorul si Presedintele Calivita Gerry Hargitai a fost, de asemenea, prezent, facandu-si timp sa vorbeasca cu toata lumea si sa se asigure ca totul este absolut perfect, de 5 stele.

Fiecare zi reprezenta o oportunitate de a descoperi ceva nou

Astfel, de la croaziera pe luciul albastru al oceanului Atlantic, atractiile turistice din Cadiz, traditiile si legendele Sevilliei si pana la incantatorul Jerez… Totul a fost minunat. 

Partenerii nostri au savurat din plin fiecare moment, fiecare loc vizitat si fiecare peisaj pe care l-au surprins in zeci de fotografii.

A fost o calatorie plina de emotii, descoperind locuri cu adevarat fascinante. 

Andaluzia este un taram magic. Ea incanta cu orasele sale bogate in istorie antica, cu arhitectura sa splendida si peisajele uluitoare.

O excursie in Andaluzia este mixul perfect pentru cei care cauta un tur cultural si momente de relaxare in acelasi timp. 

Si, nu in ultimul rand, o alegere excelenta pentru a incununa eforturile partenerilor Calivita.

Ne revedem anul viitor la urmatorul Seminar al Succesului, iar pana atunci va lasam o colectie minunata de poze cu cele mai frumoase momente. 

Albumul este disponibil aici

Acest articol a fost scris de...