Comunitatea Calivita

Amintiri din Calivita Summer Camp

Dupa o pauza de doi ani, in sfarsit ne-am intalnit din nou. Tabara de vara Calivita, unul dintre cele mai colorate evenimente ale companiei noastre, a fost organizata pentru a 19-a oara in iunie 2022! Si, inca o data, ne-a oferit cu siguranta niste amintiri de neuitat. De data aceasta, am vizitat un loc nou-nout: sute de membri ai marii noastre familii internationale s-au bucurat de o saptamana intreaga – ca de vis – pe plajele minunate ale splendidei Grecie.

Cea mai tare vara cu Calivita Summer Camp 2022

O atmosfera grozava a fost garantata de combinatia dintre locatia superba, programele variate si echipa cu adevarat minunata, cu chipuri vechi si altele noi. 

Oameni al caror entuziasm si coeziune fac ca Tabara de vara – si Calivita – sa fie un succes pe termen lung.

Programul superb a fost incununat de prezenta lui Gerry Hargitai, Presedintele si Fondatorul Calivita. Prezenta lui a fost evident extrem de energizanta si o sursa imensa de motivatie pentru noi toti.

Taberele de vara Calivita vin cu promisiunea multor distractii, dar si cu o oportunitate de a calatori in locuri impresionante. 

Adultii si copiii deopotriva au fost la fel de fericiti sa ia parte la o doza de relaxare activa, bucurandu-se de o gama larga de programe de fitness, evenimente de echipa, curse sportive si, bineinteles, cateva petreceri fantastice seara. 

Desigur, programul de o saptamana a inclus si cateva discutii importante despre afacere. Seminariile s-au concentrat pe sfaturi si informatii utile pentru constructorii de retele si, la final, am venit din nou acasa cu un bagaj mare de experiente pretioase.

Tabara de vara ofera experiente unice

Una peste alta, cu totii ne-am simtit fantastic sa ne bucuram din nou de timpul petrecut impreuna. Indiferent de unde venim sau ce limba vorbim. 

Ne-am distrat de minune relaxandu-ne, jucand diverse jocuri, cantand si dansand impreuna. 

Si da: chiar am stralucit impreuna!

Tabara de vara ofera experiente si amintiri care raman cu noi toata viata. 

Si stii ce? 

Ofera lucruri diferite fiecaruia dintre noi! Vino si alatura-te noua data viitoare pentru a vedea ce a avut pentru tine!

Atentie la noutatile noastre despre Tabara de Vara Calivita 2023: vin in curand!

Acesta articol a fost scris de...