Comunitatea Calivita

3 motive sa incerci Organic Noni

Cu totii ar trebui sa mancam multe fructe si legume proaspete, in principiu. Dar, desigur, calitatea produselor care isi fac loc pe masa ta – la fel ca puritatea alimentelor pe care le consumi in general – este cheia. „Esti ceea ce mananci”, asa se spune; un proverb bazat pe o credinta care isi are originile in Grecia antica si care este in cele din urma atribuit lui Hipocrate.

Aceasta credinta straveche nu a incetat sa se dezvolte. Dimpotriva. A devenit si mai semnificativa si mai valabila in zilele noastre, pe masura ce alimentele din agricultura conventionala isi pierd o mare parte din valoarea nutritiva si pot contine chiar si substante chimice daunatoare sanatatii noastre.

Tot mai des am inceput sa apreciem produsele organice, dovada fiind dezvoltarea continua a acestui tip de agricultura. 
Deci, ce anume face produsul organic mai bun pentru noi?

Avantajele produselor organice

1. Un mod de viata mai sanatos

Cei care consuma alimente certificate ecologice pot duce o viata mai sanatoasa in acest fel. Exista o multitudine de cercetari care sustin gama larga de beneficii oferite de materiile prime din agricultura ecologica. Alimentele organice au o superioritate nutritionala mai mare decat produsele non-organice. 

2. Mancare mai hranitoare, un gust mai bun si o calitate mai buna

Datorita metodelor blande de procesare, care se pastreaza de secole si care s-au dovedit benefice pe termen lung produsele organice contin de obicei mai multe vitamine si minerale. 

Au si un gust mai bun si prezinta o calitate generala mai buna decat produsele conventionale non-organice.

Puritatea este cea mai importanta

3. Puritate si siguranta

Important este ca produsele organice sunt realizate fara a utiliza substante chimice sintetice. Acest lucru inseamna ca produsele din agricultura organica nu contin nici fungicide, insecticide,  dezinfectanti ai solului sau reziduuri provenite de la ingrasaminte.

Dincolo de efortul nostru de lunga durata de a ne baza cat mai mult posibil pe materii prime naturale in produsele noastre, la Calivita, suntem dornici sa urmarim aceste tendinte si sa le aplicam. De aceea vei gasi un numar tot mai mare de produse organice in gama noastra. 

Organic Noni de la Calivita

Unul dintre produsele noastre emblematice, Organic Noni, nu este doar certificat organic, ci este si certificat si garantat de catre autoritatea pentru siguranta alimentara a unui stat membru UE. Organic Noni nu contine orice pesticide sau alte substante chimice

Cu alte cuvinte, puritatea si siguranta acestui produs au fost confirmate si coroborate de doua organizatii separate de incredere, independente una de cealalta.

Pune Organic Noni de la Calivita in cosul tau de cumparaturi si nu ezita sa continui sa rasfoiesti gama noastra pentru a gasi alte produse organice certificate si sa te bucuri de beneficiile acestora!

Acest articol a fost scris de...